Blog

Najuspješniji sajam u povijesti: Viroexpo 2012 vidjelo je rekordnih 26.070 posjetitelja, Viroexpo 2013, održat će se od 18. do 20. siječnja iduće godine0

Posted on Siječanj 25th, 2012 in Vijesti

Najuspješniji sajam u povijesti: Viroexpo 2012 vidjelo je rekordnih 26.070 posjetitelja, Viroexpo 2013, održat će se od 18. do 20. siječnja iduće godine

Ovogodišnji 17. međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede, prema riječima Igora Androvića, direktora tvrtke Viroexpo d.o.o. koja je bila tehnički organizator sajma, vidio je rekordan broj posjetitelja u povijesti sajmaOvogodišnji 17. međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede, prema riječima Igora Androvića, direktora tvrtke Viroexpo d.o.o. koja je bila tehnički organizator sajma, vidio je rekordan broj posjetitelja u povijesti sajma– 26.070. I dok ostali sajmovi u Hrvatskoj uglavnom bilježe pad i broja izlagača i posjetitelja ili se gase, Viroexpo je ove godine po svim pokazateljima rekordan u odnosu na prijašnje godine i može se kazati kako je on danas zasigurno među prva tri sajma u Hrvatskoj, a prema riječima izlagača, virovitički sajam je najposjećeniji sajam u Lijepoj našoj.
Podsjetimo, na ovogodišnjem Viroexpu nastupio je rekordan broj zemalja (20 stranih zemalja i Republika Hrvatska). Zemlja partner je bila Ukrajina, a u sklopu sajma, Virovitičko-podravska županija i Hmeljinska oblasna državna administracija, odnosno virovitičko-podravski župan Tomislav Tolušić i prvi zamjenik predsjednika Vadim Gavrishka, potpisali su Sporazum o suradnji, što će u budućnosti donijeti i međusobnu gospodarsku suradnju naše županije i ove ukrajinske po orijentaciji, poljoprivredne regije. Na sajmu su ove godine nastupile i dvije nove zemlje, Kraljevina Švedska i Republika Francuska.
Viroexpo 2012 je bio rekordan i po broju izlagača (757), uz povećanje površine izlagačkog prostora od gotovo 1.000 četvornih metara više nego li je to bilo prošle godine. Bez sumnje, Viroexpo 2012 bio je najuspješniji Viroexpo u povijesti, sajam zbog kojeg su svi smještajni kapaciteti, na području Virovitičko-podravske, ali i susjednih županija bili popunjeni.
Podsjetimo, Viroexpo 2012 otvorio je ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras, a na ceremoniji otvorenja, nazočilo je i petero veleposlanika akreditiranih u RH (Ukrajina, Švedska, Makedonija, Češka i Slovačka). Sajam se održavao pod generalnim pokroviteljstvom Vlade Republike Hrvatske i resornih ministarstava. Predsjednik Odbora za organizaciju sajamske manifestacije Viroexpo 2012 bio je virovitičko-podravski župan Tomislav Tolušić, a organizaciju sajma potpisali su: Virovitičko-podravska županija; Grad Virovitica; HGK Županijska komora Virovitica; HOK Područna obrtnička komora VPŽ; Turistička zajednica VPŽ.
Sljedeći, 18. međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroeoxpo 2013 održat će se od 18. do 20. siječnja iduće godine.

--
make your own nike air max 90 nba baby jerseys Cheap Jerseys PlUS Coach Outlet air jordan 10 chicago nfl jerseys adelaide Ray Ban Aviator Tech Gunmetal nike limited nfl jerseys louboutin shoes sneaker air jordan 11 retro black/gym red-white-anthracite Cheap Throwback NBA Jerseys Wholesale Jerseys Free Shipping nba nickname jerseys Kate Spade Handbags Outlet nba jerseys font Michael Kors Hamilton Cheap Jerseys US grey mlb jerseys