Blog

5. sajam agro proizvoda i opreme Agroexpo 2015. održat će se 29. kolovoza u središtu Virovitice0

Posted on Kolovoz 13th, 2015 in Agroexpo

img_0308

U prigodi obilježavanja Dana Virovitičko-podravske županije i ove godine tradicionalno će se održati sajam agro proizvoda i opreme Agroexpo 2015. Sajam će se održati 29. kolovoza u Virovitici, na Trgu kralja Tomislava. Sudjelovanje za sve izlagače je besplatno, odnosno pokriveni su im troškovi promotivnog štanda.

Organizatori i pokrovitelji 5. sajma Agroexpo su Virovitičko-podravska županija i Grad Virovitica, HGK ŽK Virovitica, HOK POK Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije i Županijska podružnica Poljoprivredne savjetodavne službe.

Podsjetimo, sajam će i ove godine objediniti 12. županijsku izložbu voća, povrća i poljoprivrednih proizvoda, 10. županijsko ocjenjivanje meda, sajam meda i pčelinjih proizvoda, 7. međunarodno ocjenjivanje meda, 5. izložbu ljekovitog bilja i 5. izložbu vina. Također, na sajmu će biti proglašena i pobjednica izbora za najuzorniju ženu Virovitičko-podravske županije.

Organizatori i pokrovitelji 5. sajma Agroexpo su Virovitičko-podravska županija i Grad Virovitica, HGK ŽK Virovitica, HOK POK Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije i Županijska podružnica Savjetodavne službe.

Program sajma Agroexpo:

8,00 – 15,00 sati– trajanje sajma

10,00 sati – svečano otvorenje (pozornica na Trgu kralja Tomislava)

11,00 sati – stručno predavanje na temu “Zaštita poljoprivrednih proizvoda EU oznakama” (prostorije HGK Županijske komore Virovitica)

12,00 sati – podjela priznanja pčelarima te dodjela nagrade „Zlatna žlica“ za najbolji med. (www.vpz.hr)

AGROEXPO_590

--