Blog

Pčelari s područja Virovitičko-podravske županije zadovoljni organizacijom sajma Agroexpo 2015.0

Posted on Rujan 19th, 2015 in Agroexpo, Vijesti

pcelari_590

Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Virovitica, jedan od organizatora Agroexpo-a 2015., sajma agroproizvoda i opreme održanog u Virovitici 29. kolovoza u sklopu kojega je održano i 10. županijsko ocjenjivanje, sajam meda i pčelinjih proizvoda i 7. međunarodno ocjenjivanje meda, anketirala je izlagače-pčelare.

23 pčelara-izlagača koji su ispunili anketu iskazali su izuzetno zadovoljstvo organizacijom ovogodišnjeg Agroexpo-a te su svi potvrdili sudjelovanje na Agroexpu 2016.

100 % izlagača-pčelara smatra izlaganje na sajmovima dobrim oblikom prezentacije meda i ostalih pčelinjih proizvoda, kao i da Agroexpo ima pozitivan učinak na razvoj gospodarstva. Svi izlagači-pčelari zadovoljni su brojem posjetitelja svog izložbenog prostora, a njih 96 % očekuje da će izlaganje na Agroexpu pospješiti njihovo poslovanje i smatra da je sajamski prostor odgovarajuć.

Daljnji razvoj sajma Agroexpo podržava 100 % pčelara te su ga ocijenili odličnim i vrlo dobrim. Pčelari smatraju da ocjenjivanje meda i dostignutu kvalitetu treba znatno više medijski prezentirati. (www.hgk.hr)

--