Blog

Prijavite se za sudjelovanje na 6. sajmu agro proizvoda i opreme Agroexpo koji će se održati 3. rujna u središtu Virovitice0

Posted on Srpanj 28th, 2016 in Agroexpo, Vijesti

img_0308

Sajam agro proizvoda i opreme Agroexpo 2016. i ove godine održat će se u sklopu obilježavanja Dana Virovitičko-podravske županije i to 3. rujna u Virovitici, na Trgu kralja Tomislava. Sajam će objediniti 13. županijsku izložbu voća, povrća i poljoprivrednih proizvoda, 11. županijsko ocjenjivanje meda, sajam meda i pčelinjih proizvoda, 8. međunarodno ocjenjivanje meda, 6. izložbu ljekovitog bilja i 6. izložbu vina. Sudjelovanje za sve izlagače na sajmu Agroexpo 2016 je besplatno, što znači da su izlagačima pokriveni troškovi promotivnog štanda.

Organizatori i pokrovitelji 6. sajma Agroexpo će biti: Virovitičko-podravska županija i Grad Virovitica, HGK ŽK Virovitica, HOK POK Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije i Savjetodavna služba Virovitičko-podravske županije. Prijavnicu za sudjelovanje na sajmu možete preuzeti  OVDJE.

(www.vpz.hr)

--