Blog

Fotogalerija: Viroexpo je oduvijek bio „sajam s dušom“, pogledajte dio atmosfere s mjesta gdje se je u subotu „slila cijela Virovitica“0

Posted on Veljača 26th, 2017 in Vijesti

IMG_5209

Viroexpo je oduvijek bio sajam s dušom i srcem, ali i sajam ljepote. Prošetali smo „sajamskim gradom“ u Ulici Matije Gupca u Virovitici, gdje smo fotografirali samo djelić onoga što se može vidjeti na 22. Međunarodnom sajmu, gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede. Još uvijek stignete doći na sajam koji je u nedjelju otvoren od 9 do 19 sati.

Podsjetimo, uz pokroviteljstvo Ministarstva poljoprivrede, Ministarstva turizma, Ministarstva regionalnog razvoja i EU fondova te Ministarstva gospodarstva, Zemlja partner ovogodišnjeg sajma je Republika Češka. Organizatori i pokrovitelji su: Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK – Županijska komora Virovitica, HOK – Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije. Tehnički organizator je tvrtka Viroexpo, a ovogodišnji sponzor je HPB. (www.vpz.hr, Fotografije: Kristijan Toplak)

--