Blog

Pohvale stižu sa svih strana za rekordni Viroexpo – Igor Andrović: Ovogodišnji sajam vidjelo je 28.000 posjetitelja0

Posted on Veljača 27th, 2017 in Vijesti

igor

Nikad do sada niti jedan Viroexpo, a ovogodišnji je bio 22., nije vidjelo toliko posjetitelja. Čak 28.000 posjetitelja vidjelo je 22. međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede, kojeg je otvorio predsjednik Vlade RH Andrej Plenković, u pratnji ministra poljoprivrede Tomislava Tolušića.
Direktor Sajma Viroexpo, Igor Andrović, koji brine o Viroexpu zadnjih sedam godina, sipao je samo riječi hvale za posjetitelje i izlagače. Izlagači su ove godine posebna priča, jer su na sajam dolazili puni, a nazad prazni jer su – sve prodali. Doista ovogodišnji sajam je rekordni, nikada ga nije vidjelo toliko ljudi, ali je i sajam imao samo pozitivne vibracije. Pokazalo se kako je nova lokacija u središtu pun pogodak.
– Bilo je 28.000 posjetitelja. Pokazalo se kako je ova lokacija najbolja do sada i što se tiče broja posjetitelja ali i izlagačima. Svi oni su imali samo riječi hvale. U pripremi za budućnost imamo halu za sajam koja bi trebala biti multifunkcionalna i koja bi se koristila kroz cijelu godinu, a o tome ćemo odluku donijeti kroz sljedećih nekoliko mjeseci. Hvala svima onima koji su došli na naš sajam – kazao je direktor Sajma Viroexpo Igor Andrović.
Viroexpo 2017 se održao uz pokroviteljstvo Ministarstva poljoprivrede, Ministarstva turizma, Ministarstva regionalnog razvoja i EU fondova te Ministarstva gospodarstva, Zemlja partner je bila Republika Češka. Organizatori i pokrovitelji su i ove godine bili: Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK – Županijska komora Virovitica, HOK – Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije. Tehnički organizator je bila tvrtka Viroexpo, a ovogodišnji sponzor je bio HPB. (www.vpz.hr, Fotografija: Kristijan Toplak)

--