Blog

Završio je Viroexpo 2017: Nagradu Hotela Kurija Janković dobio Jurica Duvnjak iz Koške, TVIN-ov stol Daliborka Mikić iz Slatine, a tortu Sandrinih kolača Ružica Tomić0

Posted on Veljača 26th, 2017 in Vijesti

IMG_5968

22. Međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo 2017. je završio. Dojmovi su izvrsni, kako izlagača, tako i posjetitelja, a potez organizatora za preseljenjem u središte grada, pokazao se kao pun pogodak. Pozitivne dojmove iznio je i direktor Sajma Igor Andrović koji se zahvalio svima koji su u tri dana posjetili „Sajamski grad“ kod Visoke škole u Virovitici.
Inače, zadnjeg dana održavanja, direktor Sajma Viroexpo, Igor Andrović, izvukao je nagrađene posjetitelje u nagradnoj igri „Izlagači daruju posjetitelje“. Tako je Jurica Duvnjak iz Koške dobio noćenje za dvije osobe u Hotelu Kurija Janković u Kapela Dvoru, a TVIN-ov stol je dobila Daliborka Mikić iz Slatine.
Sandra Jadek podijelila je i nagrade onih koji su na sajmu Viroexpo naručili kolače za svoj „najsretniji dan“. Tako je Ružica Tomić dobila torta u vrijednosti od 1.000,00 kuna, dok su Maja Strugar i Kristina Maurović dobile kolača u vrijednosti 200,00 kuna.
Tvrtka Mikešland je dijelila knjige. Naslov „Ulicama i mostovima sjećanja, tragovima zavičaja“, dobio je Ivan Kečkiš iz Virovitice. „Knjigu o Virovitici“ je dobio Mirko Matić iz Voćina, a knjiga „Sveti Roko“ putuje na adresu Siniše Žagara iz Milanovca. (www.vpz.hr, Fotografije: Kristijan Toplak)

--