Područje, spoja Slavonije i Podravine, oduvijek je bilo priznato po bogatoj gastronomskoj ponudi koja je obuhvaćala jela od divljači, slatkovodne ribe brojnih jezera
Područje, spoja Slavonije i Podravine, oduvijek je bilo priznato po bogatoj gastronomskoj ponudi koja je obuhvaćala jela od divljači, slatkovodne ribe brojnih jezera, ili pak ribe rijeke Drave. I ove godine, na Viroexpo 2008., posjetitelji će moći uživati u delicijama gastronomske ponude ovoga podneblja. Pod nazivom, “Zima na podravskom stolu”, u petak, 18. siječnja, održati će se degustacija jela i vina. Za očekivati je da će se i ove godine, posjetiteljima predstaviti kuharska umijeća. Osim toga, u subotu, dan kasnije, na programu je i “priprema najboljeg lovačkog paprikaša”. Nastupiti će 25 Lovačkih udruga s područja Virovitičko – podravske županije, koje će se natjecati u spremanju najukusnijeg lovačkog paprikaša.